Rouwig herinnert

Rouw na het verlies van een geliefde raak je nooit meer kwijt. Rouw verandert in de loop van de tijd, rouw slijt. Je zult pijnlijke en verdrietige momenten hebben, maar ook mooie herinneringen ophalen en die levend willen houden en koesteren. 
Hopelijk heb je mensen in je nabijheid bij wie je je verhaal kwijt kunt. Of je bent naar een rouwtherapeut gegaan. Maar wellicht heb je die mensen niet of wil je die stap niet zetten. 
Als je de behoefte voelt en om er (nog eens) met iemand over te praten, kan ik er voor je zijn. Ik luister graag naar je. In een ongedwongen setting. Niets hoeft, alles mag. 
In 2016 overleed plotseling mijn lieve zus Diana Koster. Sindsdien doorloop ik mijn rouwproces, met alle ups and downs. Ik ben ervaringsdeskundige. Bovendien heb ik in mijn werk veel ervaring opgedaan die mij kan helpen om jou te helpen. Ik werkte in de psychiatrie, ouderenzorg, verslavingszorg en momenteel werk ik in een hospice.  
We kunnen wandelen en praten. We kunnen door fotoalbums bladeren of naar filmpjes kijken van je naaste die je moet missen. We kunnen naar een plek gaan waar je met hem of haar kwam en waar je na zijn of haar overlijden nooit meer bent geweest. Ik kan je helpen met spullen van je geliefde opruimen of met het maken van een altaartje in je huis, een plek waar je op jouw manier je naaste kunt herinneren. Alles kan. En mag.

Kosten: 75 euro
Tijd: 1,5 uur